Si Të Filloni Trading Forex Market? (Pjesë 8)

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


SI PËR të parashikuar të Ardhmen ? duke studiuar të Kaluarën (Analiza Teknike): 1) Tregtarët më të mirë nuk’t zbritje një apo tjetër, por të kuptojnë se duke pasur një të kuptuarit se si bazat ndikimin e tregut mendim i jep atij/asaj një avantazh mbi ata tregtarë të cilët nuk’e t. 2) Në mendimin tim, Analiza TEKNIKE është mënyra më e lehtë dhe më e saktë mënyrën e tregtimit në tregun FOREX. 3) “Numri’s nuk’t gënjeshtër” – të gjitha informatat në dispozicion dhe ndikimi i saj në tregun, tashmë janë reflektuar në një monedhe’s çmimi. 4) Çmimet lëvizin në trendet – tregu i këmbimit valutor është më së shumti i përbërë nga trendet dhe për këtë arsye një vend ku analiza teknike mund të jetë shumë efektive. 5) Historia përsërit veten – me kalimin e kohës, disa chart modelet bëhen në përputhje, të parashikueshme dhe shumë të besueshme. Pyetja është PARË ata. ÇMIMET LËVIZIN NË TRENDET E tregtarëve të cilët nuk’t besoj se kjo padyshim nuk kanë nevojë për të zbatuar një tregtare metodologjisë në analizë teknike. Por, hulumtimi ka treguar se ata që e tregtisë “me prirje”, në masë të madhe të përmirësuar ndryshimet e tyre për të bërë një tregti fitimprurëse. Gjetja prirje mbizotëruese do të ju ndihmojë të bëhet i vetëdijshëm i përgjithshëm drejtim të tregut dhe të ju ofrojnë shikueshmëri të mirë,sidomos kur i shkurtër-afat lëvizjet kanë tendencë për rrëmujë foto. SI e bën analiza teknike të ndihmojë për të përcaktuar se çfarë trendi është dhe se SI të tregtisë me pastaj prirje kundrejt kundër? Edhe pse, ju mësojnë se si të përdorin dhe të lexoni treguesit të ndryshme teknike për të identifikuar një kohë të gjatë- termi trend, vend të parashikueshme tabelë patters dhe përdorimin e rregullave të caktuara për të hyrë dhe dalë të lartë probabiliteti tregtisë, dhe, edhe pse një ll kjo përfshin logjikën e shëndoshë, parametrat, metodat, formula, të dhënat, dhe hulumtim, këto treguesit teknike, nga ana e tyre, nuk janë të Grail Shenjtë e FOREX trading. Ajo kërkon disiplinë dhe emocionale të kontrollit të rrinë me tregtinë e mëposhtme përmes pashmangshme tregut ulje dhe ngritje. Mbani në mend, mirë teknike tregtarët presin ulje dhe ngritje. Që treguesit teknike janë më të MIRË? ASNJË – teknike të treguesit duhet të jetë thjesht komponentët e përgjithshme tuaj të personalizuar, të personalizuar sistemin tregtar, dhe jo një zëvendësues vetëm sistemit,. Objektivat si një FOREX Teknik Tregtar janë: 1) Për të kuptuar çmimin e veprimit palë të monedhës. Çmimi është shqetësimi kryesor. Nëse EUR/USD është në 1.2224 dhe shkon në 1.2020, 1.1980, 1.1940- tregu është në një poshtë trend. Përkundër asaj që çdo tregues teknik mund të parashikojnë, nëse trendi është poshtë, qëndroni me prirje. Indikatorët që tregojnë ku çmimi do të shkojë tjetër apo se çfarë duhet të bëjnë janë të padobishme. Një tregtar duhet vetëm të jenë të shqetësuar me atë që tregu është bërë, jo në atë treg mund të bëjë. Çmimi ju tregon se çfarë tregu është bërë. 2) Gjithmonë mbani mend se treguesit teknike janë vetëm duke ju dhënë konfirmime të bazuar në atë të tregut është e thënë që ju. Kështu që dëgjoni të tregut dhe le t'ju them që metoda, strategji e teknika ju duhet të përdorni. Si Të Filloni Trading Forex Market? (Pjesë 8)


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ How To Start Trading The Forex Market? (Pjesë 8)

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]