Malta Pronës Soars Në Vlerë

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Në ishullin Mesdhetar të Maltës e ka regjistruar të fortë të rritjes në çmimet e pronave nga vendet e Bashkimit Europian, dhe lajmet e fundit mund të ndihmojë të parë pronën e inflacionit në double shifrat për vitet e ardhshme. Shifrat e publikuara nga European Peng Federatës tregojnë Maltas të rritet me mbi tetëmbëdhjetë për qind është më i lartë se të dy Franca dhe Spanja. Dy vendet e BE-së, Gjermania dhe Austria, pa shtëpi çmimet rënie, ndërsa Portugalia, Greqia dhe Holanda janë mezi në territorin e pozitive. Dhe pasurinë e brendshëm në ishull janë parashikuar se rritja e fortë mund të jetë rreth për disa vjet akoma, duke i dhënë Malta e mundshme për t'u parë nga investitorët si një vend i mirë për të blerë. Tribune Pronat që specializohen në pronë për shitje në Maltë raportojnë se tremujorin e parë të 2006 ka pasur një nivel të mirë të aktivitetit të, me krye në fund të tregut të parë veçanërisht mirë punën e niveleve të. E para dy javëve të fundit të janarit të qenë më e ulët se e njëjta periudhë e vitit të kaluar komentet e Michael Johnson, Tribunat E Drejtorit Menaxhues, por që atëherë numri i shitjeve ka të krahasohen të vitit të kaluar shumë të mirë, por vila me një kërkuar çmim prej një milion Euro dhe më ka parë rritje të veprimtarisë, dhe një numër të mirë të shitjes. Malta Hotele dhe Festat Një pavarur informacionin e vendit për pushime dhe hotele në Maltë gjithashtu raportojnë rritje të interesit në pronën e tyre në faqet e krahasuar me tremujorin e parë të 2005, me numrin e shikuara në rritje me gati një të tretën. Të qëndrueshme pronë e inflacionit në nivele të parë në Maltë janë parë rrallë në vendet e tjera, por e reja e aktivitetit ekonomik në ishull mund të shohin pasurinë e kërkesës në nivele të mira për disa vite për të ardhur. Një i ri Smart City është planifikuar të cilat mund të shihni Malta konkurruese me pjesën tjetër të Evropës si biznes destinacion për internet dhe të tjera të teknologjisë së lartë kompanitë. Anglisht është folur rrjedhshëm në Maltë, dhe e shoqëruar me nivelin relativisht të ulët të pagave në nivel lokal shpresohet që të brendshëm dhe të investimeve 5000 vende të reja pune, do të ndihmojë Maltës, ekonomi e cila në kthim do të rrisë pasurinë, hotel dhe pushim tregjet. Industria turistike është jetike për Maltas ekonomisë, dhe shpresohet që me ardhjen e me kosto të ulët airlines sigurimin e re të fluturimeve në Maltë do të përfitojnë Malta festat e industrisë si dhe shumë hotele në Maltë. Nëse Malta mund të kombinohen tërheqjet e Mesdheut pushime ishull me një infrastrukturë moderne të teknologjisë së lartë miqësore të biznesit në një të ulët të taksave mjedisit, todays çmimet e pronës mund të duket si një ujdi në pesë vjet kohë. Futja e me kosto të ulët fluturime në Maltë nga BRITANIA e madhe do të hapë mundësinë e më shumë blerësit kërkim në ishull për pushime në shtëpitë e që mund të përdoret për një kohë të gjatë fundjavave, dhe Malta hotele industrisë mund të korrin përfitimet e 3 dhe 4 ditën turistike parë të ishullit si një vend të qëndrueshme për të vizituar. Malta tradicionalisht ka parë shumicën e vizitorët e saj nga BRITANIA e madhe, por kjo mund të ndryshojë më shumë përzierje të ndryshme në vitet e ardhshme. Vitin e kaluar pamë një numër rekord të vizitorëve nga Italia, dhe rritja e pyetjeve kanë qenë të pranuara në agjentët e pasurive të të gjithë ishullin nga Scandanvia, Holandë, Franca dhe Belgjika, duke nxitur rritjen e kërkesës për Malta pronat. Pas disa viteve të pyesin se si Malta do të përshtaten me botën moderne, agjentët e pronës, hotel pronarëve dhe Malta festat e industrisë kanë filluar të shohin të ardhmen me disa optimizëm. Malta Pronës Soars Në Vlerë


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ Malta Property Soars In Value

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]