Shitja E Shtëpisë Tuaj: Dhjetë Këshilla

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Një nga gabimet më të mëdha i bëjnë njerëzit kur shitja e një shtëpi, nuk është të kuptuarit e pasurive të patundshme me vlerë të. Kjo nuk’t rëndësi fare se çfarë ju mendoni se shtëpia juaj është e vlefshme. Vlerën e shtëpisë tuaj, dhe çdo përmirësim që ju bëri, është e përcaktuar nga blerësit. Çfarë ju ka gëzuar në lidhje me shtëpinë tuaj është e parëndësishme kur ajo’s koha për ta shitur. Mendoj se në aspektin e asaj që njerëzit e tjerë të doni, dhe të përdorin disa nga këshillat e mëposhtme. Shtëpia E Shitur Këshilla 1. E di tregun tuaj. Të gjetur se çfarë tjetër të ngjashme shtëpitë i kanë shitur për, dhe kanë këto shembuj të gatshëm për të treguar blerësit potencial. 2. Vendosni tuaj çmim minimal – çmimi më poshtë që ju do të vetëm nuk lëvizin. Nuk’t them agjentin tuaj, çfarë ky minimale është, por të punojë me të gjitha blerësit që të bëjë një ofertë më lart. 3. Të pastër e më të dukshme gjërat të parë. Të blej një të re postare, ndoshta. Nëse blerësit bien në dashuri me shtëpinë para se edhe të hyjë, ata’do të të fal shumë probleme. 4. Për pastrimin e lagjes. Nëse nuk’s një fqinj, i cili’s oborr është një rrëmujë, të japin fëmijët e tyre $10 për të marr oborr. Shpenzoni një tjetër $20 për të vënë lule në çdo përbashkët-zonat, dhe blerësit do të ketë një më të mirë përshtypje të parë të lagjes. 5. Nëse ju ose agjentin tuaj, a’t duke marrë shumë telefonata, find out pse. Është më reklamat e nevojshme, apo është çmim shumë i lartë? Rënie të shpejtë, në qoftë se çmimi është problem. 6. Dëgjoni komentet e perspektivës. Ata do të jenë më objektiv se sa ju. Në qoftë se e dëgjoni disa herë se kuzhina është e errët, marrë nga bojë të bardhë. 7. Për të gjetur se çfarë mesatare të shitjes kohë është në zonën tuaj. Nëse shtëpia juaj është duke marrë më shumë se mesatarja për të shitur, nuk është një problem. Zakonisht kjo’s çmimi. 8. Të jetë i sigurt për të pyetur tuaj real estate agent çfarë ata kanë në plan për të bërë – para se të nënshkruani një listë marrëveshje. Shkruani se çfarë thotë ai, dhe ta mbani atë për premtimet e tij. 9. Nëse ka ndonjë të njohur problemet, të tilla si një të vjetër çati, merrni një vlerësim për riparime. Shitësit mund të doni një $7,000 shumë për një të ri çati – deri sa ju tregoni atyre tuaj $4,000 vlerësim. 10. Bëni ndonjë përmirësimet që mund të realisically të merrni ju për të paktën dy-për-një kthim në investim. Nëse $300 për të vulosur rrugë me pemë është e mundshme për të shtuar $600 për çmimin e shitjes së shtëpisë, bëni atë. Konsideroni të parë ato gjëra që janë më të dukshme. Ka disa gjëra që ju mund të bëni për të shitur shtëpinë tuaj të shpejtë, dhe për të marrë një çmim më të mirë. Nëse ju nuk’t keni kohë për të bërë të gjithë ata, filloni me ato që do të merrni më shumë “zhurmë për dollar.” Shitja E Shtëpisë Tuaj: Dhjetë Këshilla


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ Selling Your House: Dhjetë Këshilla

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]