Si Të Krahasohet Me Kosto Të Ulët Për Makinën Në Massachusetts

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Sigurimi i makinës këtu në Massachusetts është thjesht një fakt i jetës, nëse ju dëshironi për të përzënë në çdo shtet rrugë. Por kjo nuk’t do të thotë që ju duhet të paguani më shumë për makinën tuaj të sigurimit se ju absolutisht duhet të. Le’s të parë nëse ne mund të gjeni një ose më shumë mënyra për ju për të krahasuar me kosto të ulët për makinën këtu në Massachusetts dhe të kursejnë të holla në makinën tuaj të sigurimit të çdo muaji. Mund të keni për të mbajtur makinën tuaj në një garazh në natë? Në qoftë se ju mund agjentin tuaj, duhet të dini si garaging makinën tuaj do të ju kursejnë të holla muaj pas muaji. Ju mund të përzënë më pak? Shumë njerëz janë tani duke përdorur transportin publik, kurdo që të jetë e mundur dhe duke e lënë makinën e tyre në shtëpi. Nëse ju mund të ulët të makinës poshtë për të nën 500 kilometra në muaj ju mund të kualifikoheni për një të Ulët Kilometrazhin Zbritje. Nëse ju’ri me të vërtetë serioze në lidhje me gjetjen e me kosto të ulët për makinën, atëherë ju’do të keni për të mbajtur tuaj ngarje rekord të panjollë. Kjo do të thotë që nuk ka përshpejtimin e bileta, asnjë lëvizje shkeljeve të çdo lloji – dhe me siguri nuk DUIs ose DWIs. Një pjesë e premium tuaj ndoshta është bazuar në faktin se ju përzënë për dhe nga puna çdo ditë. Nëse ju mund të carpool dhe të prerë tuaj rush-orë ngarje ju duhet gjithashtu të prerë makinën tuaj primit të sigurimit. Dhe në qoftë se ju duhet të ndaluar të punës krejt ju patjetër duhet të lini të agjentit të di se si kjo mund të ju kursejnë mjaft disa dollarë çdo muaj. Çdo vit makinën tuaj humbet disa nga vlera e saj. Kjo do të thotë që çdo vit ju duhet të ulet shuma e juaj përplasje dhe sigurim të plotë për ndeshjen e rënies në makinën tuaj’s vlerë. Nëse ju keni disa lloje të ndryshme të sigurimit ai paguan për të konsolidojë të gjithë ata me një kompani sigurimi. Në këtë mënyrë ju do të merrni një multi-politika zbritje në makinën tuaj të sigurimit. Kërkojmë agjent tuaj nëse kompaninë tuaj të sigurimit ofron një zbritje për blerjen e (dhe duke përdorur) një timon, mbyllje pajisje apo për instalimin e thjeshtë dhe të lira pajisje që pamundëson tuaj të karburantit pompë deri sa ju të shtypni një fshehura butonin çdo herë që ju filloni makinën tuaj. Të pyetur në lidhje të tjera anti-vjedhje pajisjet, si dhe. Shoferët e rinj mund të merrni një 5% ose më e madhe zbritje, nëse ata thjesht të qëndrojnë në shkollë dhe për të marrë një “[object Window]” ose më mirë nota mesatare. Më të vjetër shoferët mund të kualifikoheni për një 10% zbritje, nëse ata kalojnë një shofer të veçantë’s përmendore kurs – kontaktoni me agjentin tuaj si jo të gjitha kompanitë që e ofrojnë këtë zbritje e tanishme. Çfarë për të zbritshme? Nëse jeni të rritur tuaj zbritshme ju ulet mujore për makinën e pagesës. Por të jenë të kujdesshëm! Çfarëdo shuma që ju i cilësoni si të zbritshme përbën të holla që ju keni për të ardhur me të, në rast të një kërkese. Nuk’t bien dakord për të paguar më shumë se ju mund të përballojë! Së fundi, merrni në internet dhe për të gjetur 3 e ato vende që të le ju e krahasoni çmimet e makinave të sigurimeve të ndryshme nga kompanitë e sigurimit. Sigurohuni që të plotësoni formularë në 3 faqet e internetit të ndryshme dhe të bëni të sigurtë që ju të plotësoni format pikërisht në të njëjtën mënyrë në çdo vend. Në këtë mënyrë ju’ll jo vetëm të jetë e sigurt për të parë citime nga të gjitha kompanitë e sigurimeve që veprojnë në Massachusetts, por ju’do të jetë edhe e krahasuar me të njëjtën politikë mbi të gjitha 3 faqet. Pjesa tjetër është një punë e lehtë. Vetëm shikoni në rezultatet tuaja dhe të zgjedhë çmimin më të mirë! Dhe kjo’s si të krahasohet me kosto të ulët për makinën në Massachusetts dhe të dalë me fitues të qartë! Si Të Krahasohet Me Kosto Të Ulët Për Makinën Në Massachusetts


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ How To Compare Low Cost Car Insurance In Massachusetts

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]