Si Të Merrni Më Të Mirë Të Normave Për Sigurimin Shëndetësor Në Iowa

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Sigurimi shëndetësor në Iowa është e shtrenjtë, ashtu siç ajo është në të gjitha pjesët e vendit. Nëse puna juaj ofron një grup të sigurimit shëndetësor plan, ose nëse ju i përkasin një organizate e cila ofron anëtarëve të saj një grup të sigurimit shëndetësor plan, ju’ri do të duhet të gjejnë një plani individual që ju mund të përballojë. Gjetja e një plan të tillë nuk është e lehtë. Në fakt, pothuajse 17% të gjitha Iowans mund’t përballojë çdo të sigurimit shëndetësor. Para se të bashkohet me radhët e uninsured ka disa gjëra që ju mund të bëni që mund të sjellë kosto të sigurimit shëndetësor të kthehet brenda arritur. Gjëja e parë që ju mund të bëni është për të ndaluar pirjen e duhanit ose duke përdorur ndonjë formë të produkteve të duhanit. Duhanpirësit të paguajnë më shumë për sigurimin shëndetësor. Periudha. Nëse ju keni qenë duhanpirës kur ju së pari të blerë sigurim shëndetësor politika, por ju duhet që jepet deri zakonin, le të sigurimit tuaj agjent dini dhe ju do të jetë i kënaqur me reduktimin mujore premium pagesës. Të qënit mbipeshë, është një tjetër shkak i të lartë të premive të sigurimit shëndetësor. Humbja e peshës është edhe më e vështirë se të ndalohet pirja e duhanit për shumicën e njerëzve, por për të humbur edhe një peshë të vogël mund të vënë ju në një peshë më të ulët të klasës dhe të ju kursejnë të holla çdo muaj të vetëm. Nuk’t marrin pjesë në ekstrem ose të rrezikshme sportive apo hobi. Nëse ju shkojnë nga rruga e juaj për të vënë shëndetin tuaj në rrezik, ju mund të mbështeteni në të paguajnë më shumë për shëndetin tuaj të sigurimit për çdo muaj të vetëm. Sa juaj është bashkë-paguani çdo herë që ju vizitoni mjekun tuaj? Rritja tuaj bashkë-paguar do të thotë që ju keni për të dalë me më shumë të holla nga xhepi tuaj çdo herë që ju vizitoni mjekun tuaj, por në qoftë se ju mund të përballojë një 50% bashkë-pagesa, atëherë ju mund të merrni një më të ulët mujore e primit të sigurimit. Në mënyrë të ngjashme, sa ju mund të përballojë të paguajë nga xhepi tuaj çdo vit për faturat mjekësore para se të ju shqetësojë edhe kompaninë tuaj të sigurimit? Më shumë ju mund të paguajnë veten më të larta tuaj zbritshme atëherë më pak ju do të duhet të paguani çdo muaj në primet e. Një ekstrem version i këtij përfshin blerjen e një shumë të lira super-mesme-deductible politikës, me fitimin e $2,000 ose më shumë. Këto politika janë shumë të lirë, por ata rrallë e bëjnë pagesa rutinë për mjek’s vizita apo edhe më shumë nga pacientët operacioneve ose procedurat e tjera. Çfarë vlerë janë ata, pastaj? Një super-mesme-deductible politika është projektuar për të mbrojtur shtëpinë tuaj dhe të pasurive të tjera, nëse ju duhet të vuajnë një katastrofike aksidenti ose sëmundjeje që shkon deri faturat mjekësore në dhjetra mijëra apo edhe qindra mijëra dollarë. Tani që ju keni një ide më të mirë të asaj që ju mund të bëni për të pastërtisë tuaj të politikës dhe të merrni më të mirë të normave për sigurimin shëndetësor në Iowa, ajo’s koha për ju për të marrë në internet dhe për të gjetur disa faqet e internetit që do të ju lejojnë të bëjë kokë-për-kokë krahasimet e politikave dhe çmimet e tyre nga një shumëllojshmëri të ndryshme të kompanive të sigurimit. Mbani në mend se asnjë nga faqet e internetit të le ju e krahasoni çdo kompani e sigurimit, pra, nëse ju me të vërtetë janë të rënda për të gjetur marrëveshje më të mirë, atëherë ju’ll nevojë për të marrë kohë shtesë për të bërë tuaj krahasime të paktën 3 faqet e internetit të ndryshme. Pasi të keni bërë këtë, atëherë ju mund të ndjehen të sigurt se ju keni gjetur shumë më të mirë të politikave për ju në shumë çmimin më të ulët të jetë e mundur. Gjueti të lumtur! Si Të Merrni Më Të Mirë Të Normave Për Sigurimin Shëndetësor Në Iowa


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ How To Get The Best Rates On Health Insurance In Iowa

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]