Si Të Merrni Më Të Përballueshme Për Sigurim Shëndetësor Në Pennsylvania

Si të tregtisë Bitcoin në 100x levave ose diferencë

Ju mund të bëni të holla të mirë me BITMEX?


100Levave ×!! Cryptocurrency FX Llogaria Set Up


Në sajë të adultBasic program , që filloi në vitin 2002, më uninsured të rriturit se kurrë më parë janë gjetur atë shumë të lehtë për të marrë të përballueshme për sigurim shëndetësor në Pennsylvania. E adultBasic program është trajtuar nga Pennsylvania Departamentit të Sigurimit dhe punon me të katër të ndryshme të kompanive të sigurimit për të siguruar ata të rritur të cilët janë me të drejtë të përballueshme për sigurim shëndetësor në Pennsylvania. Për të qenë i pranueshëm për adultBasic program, ju duhet të jetë një i rritur banor i Pensilvanisë për të paktën 90 ditë para se të regjistroheshin, si dhe të jetë banor i ligjshëm i Shteteve të Bashkuara. Ju nuk mund të marrë asnjë lloj tjetër mbulim të kujdesit shëndetësor, dhe ju duhet të jetë pa të sigurimit shëndetësor për të paktën 90 ditë para se të regjistroheshin. Përjashtimi i vetëm është nëse ju apo bashkëshorti juaj ka humbur tuaj të sigurimit shëndetësor të bëni për të humbur një punë. Natyrisht, ka të ardhura vjetore kohor që gjithashtu ndihmon për të përcaktuar se nëse apo jo ju jeni të drejtë për adultBasic program. Të ardhurat vjetore të kufizojë të jenë të ligjshëm për adultBasic program është i bazuar në numrin e anëtarëve të familjes në shtëpinë tuaj. Për shembull, më pak njerëz në familjen tuaj, më pak të ardhurat vjetore të kufizojë bëhet. Mbulimi i ofruar nga adultBasic program përfshin mjeku e viziton për fillor ose të shërbimeve specialiteti; në spital dhe shërbimet emergjente; diagnostics të tilla si mammograms dhe rrezet-x; shtatzanise kujdes; dhe rehabilitimin e tyre, në rast qëndrimi në spital është shtrirë. Secili është përgjegjës për disa nga shpenzimet e adultBasic program. Për shembull, nuk është e ulët tarifë mujore (aktualisht nën $35 një muaj), si dhe një $5 bashkë-paguaj kur të vizituar një mjek dhe një $10 bashkë-paguaj kur viziton një specialist. Nëse ju vizitoni një dhomë të urgjencës jeni të detyruar të paguani një $25 bashkë-pagesave; megjithatë, kjo bashkë-pagesave është hiqet në rast se ju jeni pranuar në spital. Këto kosto të ulët të ndihmuar adultBasic program të fituar reputacionin e të përballueshme për sigurim shëndetësor në Pennsylvania. Si Të Merrni Më Të Përballueshme Për Sigurim Shëndetësor Në Pennsylvania


· Ju lutemi!! Share pagesë!!

|

pjesë


・ How To Get The Most Affordable Health Insurance In Pennsylvania

[Link për këtë post (Kodi HTML)][ndjekëse URL]